Vores mission


Bæredygtigt mærke arbejder målrettet mod en grønnere og mere bæredygtig tilværelse nu og i fremtiden. Dette gør vi ved blandt andet at støtte forskellige grønne initiativer, der sætter fokus på vedvarende løsninger.

Hos Bæredygtigt Mærke tænker vi utraditionelt, idet vi hvert år vælger at afsætte en pengepulje til et velgørende formål. For hver 1000kr vi indsamler, donerer vi 100kr til et bæredygtigt formål. Ved at støtte Bæredygtigt Mærke, støtter din virksomhed derved også miljøet - Dette er vores måde at give tilbage på.

Bæredygtighed handler om at tage ansvar

Vores klima er udfordret, grundet overforbrug, uholdbare løsninger og mange års manglende hensyn. Bæredygtighed handler om at tage ansvar, unge som gamle. Et politisk indgreb er ikke nok, vi bliver hver især nødt til at tænke over, hvordan vi lever og befærder os.

Bæredygtighed og bæredygtig udvikling, handler om det vi gør her og nu, og om konsekvenserne af vores handlinger på vores fremtidige liv.

Bæredygtighed handler med andre ord om at tage ansvar. Hvis de handlinger vi gør i dag, er med til at påvirke vores og fremtidige generationer positivt, og derved fortsætte "det gode liv", så kan man tale om bæredygtighed.

Vores vision

Gennem Bæredygtigt Mærke, håber vi på at vi i fællesskab kan være med til at sætte fokus på en mere bæredygtig fremtid. Mærket skal vise hvilke virksomheder, der tager afstand fra et uholdbart samfund med overforbrug, samtidig med at vi som mærkeordning kan støtte grønne frontløbere, der ønsker at give en hjælpende hånd til kloden.

Alle virksomheder er velkomne

Uanset hvor mange aktører, der støtter op om projektet, bliver ansvaret aldrig mindre. Vi anbefaler derfor alle at tage del i klimaarbejdet og synliggøre jeres deltagelse ved at indsætte Mærket på jeres hjemmeside.

Ønsker din virksomhed at deltage i projektet, så klik på knappen herunder, som tager dig videre til tilmeldingsformularen.

Bæredygtigt Mærke støtter:

Stop Papirspild mærket
Et sundt arbejdsmiljø
Klimaprofilen